K.ANDI - Légy Fitt

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

K.ANDI

OKTATÓK

Komlósi ANDI


óraadó

Óratípusaim:
Alakformáló, Has-láb-popsi
, Pilates, Jóga...

„A madarak a szép röptükkel a létüket tartják fenn a levegőben. Olykor mégis látom és tudom, hogy egyszerűen azért repülnek, mert élvezik. Ilyen állapotaiban a futó ember is hasonlóképpen van. Nem az ügyességét, a rugalmasságát vagy a gyorsaságát élvezi, hanem az út adottságainak és a saját képességinek a hibátlan és folyamatos találkozását.” (Nádas Péter: Évkönyv)
Komlósi Andrea vagyok, tíz éve tartok csoportos és egyéni edzéseket. Nem tudtam megállni, hogy ne ezzel az idézettel kezdjem, mert klasszul rávilágít arra, hogy mi a jó a mozgásban, az edzés konkrét műfajától függetlenül: az az érzés, hogy pontosan azt csinálom, amit a képességeim pillanatnyilag lehetővé tesznek és az adott feladat megkíván, az az érzés, hogy otthonosan mozgok a saját testemben és rajta keresztül ismerőssé válik a körülöttem lévő világ. És bár ez az érzés egy kicsit máshogy jelenik meg akkor, amikor kezdő az ember és akkor, amikor haladó, de jó esetben, ha valóban arra koncentrálunk, amit éppen csinálunk, mindenképpen megjelenik, és
ami a legjobb az edzés végén sem tűnik el, hosszabb távon átszínezi az ember hétköznapjait, másképp jár-kel a világban. Edzőként a legnagyobb megelégedéssel az tölt el, amikor látom, hogy valaki rátalált erre a belső örömre és önkéntelenül is mosolyogni kezd óra közben. "  


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz