AXXA Kollagén - Légy Fitt

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

AXXA Kollagén

Termékeink > Csoda magolajok

Miért egyedi és rendkívüli az AXXA Globál kollagénje?
Ugyan a testünk természetes módon termel kollagént, azonban ez idővel alábbhagy, és kevésnek bizonyul. Hiánya a bőr öregedésben, ráncok megjelenésében, ízületi problémákban, és a hajunk, körmeink elváltozásában mutatkozik. Nem nélkülözhetetlen a külső forrásból való kiegészítés, de erősen javasolt, ugyanis az imént leírtak enyhítésén kívül, számos más pozitív hatással rendelkezik. Nem csak megfiatalít, de közrejátszik az egészséges emésztésben és az izomzat teljesítőképességében is, így az egész testünket kívül-belül karban tartja. Az Axxa Globál által kifejlesztett termék a saját kollagén-, hyaluronsav-termelést beinditja a szervezetben!
Egyedülállósága már a technológiaban és összetevőiben is látható!
A "minden mentes" alapanyagok és a hidegen sajtolt technológiával kinyert olajok: vörösáfonya olaj*, indiai Egres** és  további 7 gyümölcsbogyós kivonat, ami 22 természetes amminosavat tartalmaz (fekete ribizli, Acai bogyó, fekete málna, málna, eper), valamint hal peptid és a rák páncéljából kivont prekurzor (N-acetyl-D glucosamin NAG) mind segít a 100%-os felszívódásban, valamint ÖNTERMELŐDÉST indít el a szervezetben, ismétlem ÖNTERMELŐDÉST indít el!
Emiatt az Axxa Globál Collagénja egyedülálló a világon, ami több szabadalommal le van védve!
A legtermészetesebb, naturál, bio és öko gazdaságban nagy figyelemmel és komoly ellenőrzésekell kiválogatott összetevőket tartalmaz! SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG ÖRZŐJE ÉS VÉDŐJE
Minden mentes, semmi
lyen kemikáliát, tartósítószert, színezéket és mesterséges adalakanyagokat nem tartalmaz.
*Vörösáfonya olaj: nagy mennyiségű
A és E vitamint tartalmaz, ami a kollagéntermelődést még jobban elősegìti, egyike azon kevés gyümölcsmagolajnak, mely szinergikusan egyesíti a polifenolok és a tokotrielonok hatékony öregedésgátló hatását❗ A tokotrielon az E Vitamin tiszta forrása, jóval hatékonyabb, mint más mesterséges E vitamin❗❗❗ A vörösàfonya igen magas csersavakban, igen magas fertőtlelìtő hatással is bír. Gazdag fenolsavakban, flavoniodokban, antociánokban ès proanthoionokban❗ Gazdag C, B A E vitaminokban ès àsvànyi anyagokban
**I
ndiai Egres:  amla, a legmagasabb természetes C vitaminforrás

SO+ Collagen
➡️
csökkenti a mély ráncokat és a pigment foltokat
➡️
segít visszaállítani az arc és a test bőrének nedvességtartalmát, és rugalmasságát, feszességét
➡️
gyorsítja a sebgyógyulást, a bőr és nyálkahártya hámosodását
➡️
támogatja a haj és körmök erős, egészséges növekedését
nagymértékben hozzájárul a csontok, porcok, ízületek regenerációjához, egészségéhez
Külsőleg és belsőleg is alkalmazható✅
valamint napégésre, menstruációs görcsök enyhítésére, bőrhegek gyógyítására...


"Rendszeres fogyasztása mellett radikálisan csökkentek a menstruációs görcseim, most talpon kihordom simán minden hónapban, míg eddig csak Cataflam társaságában és kínok közepette vészeltem túl ezt az időszakot. Örök hálám..." - Fehér KrisztiMi az a kollagén?
Nevét egy görög szóból kapta, aminek a jelentése az, hogy „ragasztó”, ami nyilvánvalóan a test összetartó képességére utal. A kollagén egy fehérje, amit a legnagyobb %-ban tartalmaz a testünk. Mivel megtalálható a bőrben, a csontokban, az izmokban, a szalagokban, az inakban, csakúgy mint az ízületekben és a porcokban. Mivel legalább 28 különböző típusú kollagént tartanak számon, ezért meg kell jegyezni, hogy 90%-ban ez az 1, 2, 3 típusú fordul elő, és ezek közül is az 1-es a leggyakoribb. Míg például a bőr és a csont 1-es típusú, addig az ízületek a 2-esek táborát bővíti.
A kollagén is, mint minden fehérje, aminosavakból áll. Főként glicin, prolin, alanin és hidroxiprolin alkotja az aminosavprofilt. Bár ezeket az aminosavakat igyekszik a szervezetünk előállítani, bizonyos esetekben viszont, többre lenne szükség, mint amennyi rendelkezésre áll.
Ilyen az öregedés vagy a sérült szövetek helyreállítása. Ebben kitűnő segítséget nyújt a kizárólag természetes összetevőket tartalmazó Axxa Global Collagenje, aminek egyedülállóságát bogyós gyümölcsökből kivont magas aminosav-tartalma és előállításukhoz alkalmazott védett hidegen sajtolás ún. Naturfresch Technológia adja. EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON a kollagének között!

Biztosan feltűnt már, hogy a „kollagén” szóval a kozmetikumok összetevőinél, már sok ilyen termék esetében találkozhattunk. Legfőképp a haj-, bőr,- körömápoló szereknél futhattunk össze vele, de leginkább azoknak a készítményeknek a fő alkotóeleme, amely a három egyidejű ápolását hirdeti. A táplálékkiegészítő-gyártók mellett a kozmetikumokat előállítók is úgy vélik, hogy ami ilyen mennyiségben megtalálható az ember szervezetében, azt nem csak elfogyasztani érdemes, de kívülről, akár célzottan alkalmazni is. Sőt mi több, ahogy haladunk előre a korral egyre indokoltabb a pótlása, ugyanis a szervezet csak kevesebbet, és kevesebbet állít elő. Ennek a külsőn megjelenő következményeit biztosan egy hölgy sem szeretné, de az urak sem menekülhetnek ettől. Gondoljunk itt elsősorban a bőrünkön megjelenő ráncokra, de hatással lesz a hajunk minőségére és a körmeink egészségére, valamint az ízületeink egészségére is, ami időskorban már fájdalmakat is okozhat.

"Annyira szembetűnő ennek a terméknek a hatása, hogy semmilyen más kollagén tartalmú készítménnyel nem lehet összehasonlítani" - Fehér Kriszti

Hogy miért is működik?
A
molekulák méretét a dalton nevű mértékegységben adjuk meg.
Mekkora molekula képes teljesen beszívódni a bőrbe? Körülbelül 500 dalton nagyságú.
Mekkora molekula képes átjutni a legfelső lipidrétegen? Körülbelül 2000 dalton nagyságú.
Mekkora a normál kollagén? 15-50 000 dalton nagyságú.
Mekkora a hidrolizált kollagén? 5-9 000 dalton nagyságú.
Konklúzió?
Hiába próbálnak etetni azzal a cégek, hogy a hidrolizált, 1 vagy 2 típusú kollagén jól felszívódik
. A legnagyobb molekula, ami képes beszívódni, az peptid nagyságú lesz.
Amint látod a számokon
, az Axxa Collagenje ebben is egyedi
Egy kis kitérő – alapfogalmak
A fehérjék aminosavakból épülnek fel, amik először kettesével-hármasával peptidekké állnak össze. Végül ezekből a peptidekből hosszú láncol keletkeznek és ezek a fehérjék. Hidrolízisnek nevezünk minden olyan folyamatot, amely során nagyobb molekulák hasadnak kisebbekre, miközben melléktermékként víz keletkezik. A fehérjék hidrolízisével először ún. oligopeptidek keletkeznek (ezek 8-10 aminosavból állnak), amelyek még később hasadhatnak végül peptidekre és aminosavak
ra. Az AXXA Global ebben is egyedi, hisz a termék 50%-a aminosavakból áll, ami a természetes hidegensajtolt eljárással kinyert magolajokkal és a természetes C vitaminnal a világon EGYEDÜLÁLLÓ!!!
A peptid kifejezés egyébként nagyon divatos a bőrápolásban
. Ha bőrápolásról van szó, a peptidek olyan 2-3 aminosavból álló molekulákat jelentenek, amik a bőrbe beszívódva egyfajta hírvivőként szolgálhatnak, amelyek általában a kollagénelőállítást serkentik vagy egyéb pozitív hatással vannak a bőrre.
Tehát, mit tegyünk, ha a kollagénelőállítást akarjuk serkenteni?
Egyszerű... hisz csak is az Axxa Globalnak van olyan egyedi összet
ételű kollagénje, ami a te saját szervezetedben lévő kollagénnel a saját öntermelődését serkenti, így saját maga elinditja a szervezetedben.

AXXA GLOBAL
Az Axxa Global az egyetlen olyan cég a világon, ami szinergikusan, vagyis egymásra kölcsönösen ható, magalapú, hidegen sajtolt összetevőkből állít elő táplálékkiegészítőket. Egymásra is szupererősen hatnak a hatóanyagok, és ami a lényeg, a te saját szervezeted gyorsan és hatékonyan feldolgozza, valamint elindít el egy természetes öngyógyító folyamatot a testedben, ami saját maga forrását használja fel ezzel a képességével.
Sejtszintű
újjáéledés az ízületekben, az immunrendszer és a bélben tartózkodó hasznos baktériumok újraébredése.
100% természetes, 100% GO -mentes, színezékmentes, szintetikus, mesterséges anyagoktól és tartosíszerektől is mentes
VEGAN, bio, syenrgikus életenergia a magokkal és magokból kinyert hidegen sajtolt szűz olaj mix keverék
Az Axxa Globál filozófiája " egészségünk megőrzése életünk végéig és jobb életminőség a társadalomnak és álmaink beteljesülés egy boldogabb élet megélése itt Földi létben ".
Közös célunk 10 millió egészséges és boldog család az egész világon! Hisz ha egészség nincs
, akkor életünk sincs!
Mi, akik már használjuk a termékeket saját missznknak érezzük, hogy a magok által minél több embertársunknak segítsünk, megmutassuk, hogy igen is van egy szebb életút, amit meg lehet valósítani!

A termékek a Légy Fitt Mozgáscentrumban megvásárolhatók.
További információk, rendelés: info@legyfitt.hu, +36209835179
Regisztrációval egybekötött online rendelés
(az első rendelést követően kedvezőbb áron juthatsz hozzá a termékekhez)

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz